Bayar Guna Maybank QRPay Dapat Cashback Apabila Anda Membeli-Belah Di PG Mall - KhatyAiman Bayar Guna Maybank QRPay Dapat Cashback Apabila Anda Membeli-Belah Di PG Mall - KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

Bayar Guna Maybank QRPay Dapat Cashback Apabila Anda Membeli-Belah Di PG Mall

khatyaiman | 5/20/2020 10:00:00 am | 1 Komen

Bayar Guna Maybank QRPay Dapat 20% Cashback Apabila Anda Membeli-Belah Di PG Mall

Ke sana ke sini kebanyakannya menggunakan pembelian melalui dalam talian. Sudah semestinya kalau nak membeli, nak cari satu kedai atau tempat dalam talian menyediakan pelbagai jenis barang yang anda mahu kan? PG Mall  ( https://pgmall.my/Source=Blogger&BloggerID=147 ) Platform E-dagang nombor 1 di Malaysia dan satu-satunya platform e-dagang tempatan sejak 2017 dan kini semakin berkembang maju. 

Bayar Guna Maybank QRPay Dapat Cashback Apabila Anda Membeli-Belah Di PG Mall


Bayar Guna Maybank QRPay Dapat Cashback Apabila Anda Membeli-Belah Di PG Mall


Untuk pengetahuan anda,PG Mall juga tersenarai  top 3 dalam pencarian bagi pelanggan untuk membeli-belah.   [ http://iprice.my/insights/mapofecommerce/en ] . Kita dapat melihat bagaimana PG Mall telah berkembang dengan begitu baik sekali dari tahun ke tahun sebagai pemain e-dagang terkemuka di malaysia sehingga meninggalkan jauh beberapa syarikat pesaingnya yang lain seperti mana yang dilaporkan di dalam laporan Q1 2020 seperti yang dikongsikan.

Bayar Guna Maybank QRPay Dapat Cashback Apabila Anda Membeli-Belah Di PG Mall
PG Mall bekerjasama dengan maybank QRPay, di mana anda akan dapat cashback apabila anda berbelanja dan membayar menggunakan QRPay. Bermula dari 4/5/2020 sehingga 26/6/2020, ianya dapat di nikmati oleh anda semua. Sehingga tempoh itu, anda boleh menggunakan 2 kali untuk mendapat  cashback tersebut. Anda perlu berbelanja sekurang-kurangnya RM30 bagi menikmati cashback 20% itu. Di tambah dengan situasi sekarang, memang berbaloi sangat berbelanja di PG Mall kerana dengan adanya 20% cashback ini, pastinya ramai yang menyukainya.

Bayar Guna Maybank QRPay Dapat Cashback Apabila Anda Membeli-Belah Di PG Mall

Apa yang paling menggembirakan pelanggan selain dapat menikmati pulangan wang setelah berbelanja di PG Mall. Ini juga merupakan idea sangat baik untuk menarik lebih ramai pelanggan supaya lebih kerap dan banyak membeli barang-barang keperluan seharian tanpa perlu keluar dari rumah. 

Bagi anda yang telah berdaftar dengan PG Mall, selain dari cashback 20% maybank, anda juga boleh berkongsi referral link anda kepada rakan-rakan anda . Di situ, anda akan mendapat cashback 3.5% sehingga bila-bila apabila anda membeli belah di PG Mall. Wah, banyak betul cashback. Kadang-kadang sebagai pelanggan, kita kena bijak membeli dan berjimat. Ini adalah satu konsep yang baik untuk anda. Anda boleh dapatkan info lanjut mengenainya di https://pgmall.my/consuMerchantconcept/?Source=Blogger&BloggerID=147.

Jadi kepada anda semua, rebut peluang untuk mendapat cashback 20% menggunakan maybank QRPay apabila hendak membayar. Pelanggan yang bijak adalah mereka yang membeli sambil berjimat wang di dalam akaun bank. Untuk info lanjut, sila klik icon di bawah ya. 

1 comment:

  1. Marsha terus buka web PG Mall ni…Marsha memang guna QRPay…best

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com