Bio Life Proutix Untuk Penjagaan Miss V Para Wanita - KhatyAiman Bio Life Proutix Untuk Penjagaan Miss V Para Wanita - KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

Bio Life Proutix Untuk Penjagaan Miss V Para Wanita

khatyaiman | 3/15/2021 04:14:00 pm | 2 Komen

Bio Life Proutix Untuk Penjagaan Miss V Para Wanita

Kesihatan adalah perkara yang paling mustahak untuk dijaga. Tidak mengira dalaman atau pun luaran. Tambahan pula dengan era masa kini, pelbagai jenis makanan yang dicampur pelbagai bahan telah masuk kedalam badan, jadi sebagai seorang wanita khususnya harus menyediakan juga suplemen tambahan supaya sentiasa sihat dan bertenaga untuk bersama orang yang tersayang.


Khusus buat para wanita, kesihatan miss v amat sensistif. Untuk  seimbangkan kesihatan dan bakteria ( umumnya dikuasai oleh Lactobacillus ) bagi membantu dan mengekalkan persekitaran dan jangkitan sekitar Miss v.

Salah satu suplemen yang bagus untuk di ambil adalah dari jenama Bio-Life Proutix yang mana merupakan suplemen probiotik yang dirumus khas untuk membantu mengisi semula bakteria bermanfaat dan memulihkan keseimbangan mikrobiota bagi miss v yang terganggu. Pengambilan selama 4 minggu Lactobacillus rhamnosur GR-1 dan Lactobacillus reuteri RC-14 telah meningkatkan populasi loctobacillus (bakteria bermanfaat) secara signifiksen pada flora missv. Ia dapat membantu melindungi kesihatan miss v melalui beberapa kaedah :


1.Mengekalkan keasidan vagina pada pH3.8-4.4 yang menyokong pertumbuhan bakteria bermanfaat tetapi merugikan pertumbuhan bakteria jahat

2.Membentuk penghalang semula jadi terhadap bakteria jahat di permukaan dinding miss v

3. Menghasilkan zat antimikrob dan hidrogen peroksida yang membunuh bakteria jahat

BIO-LIFE Proutix membentuk penghalang semula jadi terhadap bakteria jahat di permukaan dinding miss v

Lactobacillus rhamnosur GR-1dan  Lactobacillus reuteri RC-14menghasilkan zat antimikrob dan hidrogen peroksida yang membunuh bakteria jahat


Apa yang bagus nya jika amalkan Bio-Life Proutix ini? Sini khaty nak kongsi untuk makluman semua yang nak miss v sentiasa bersih dan sihat.

1. disahkan halal

2. selamat untuk penggunaan jangka panjang

3. sesuai untuk wanita hamil

4. strain probiotik yang terbukti secara klinikal Lactobacillus rhamnosur GR-1dan  Lactobacillus reuteri RC-14

5. Kembalikan keseimbangan mikroflora dalam sistem urogenital wanita

6. mengurangkan risiko mendapat ketidakselesaan urogenital

Spesifikasi: Setiap kapsul mengandungi 2.5 bilion CFU Lactobacillus rhamnosus GR-1 dan 2.5 bilion CFU Lactobacillus reuteri RC-14. Ia tidak ditambah dengan yis, derivatif susu, gandum atau kanji jagung, gluten dan bahan pengawet, pewarna dan perisa tiruan

Cara pengambilan yang baik : Ambil 1 kapsul setiap hari selepas makan atau seperti yang disyorkan oleh ahli farmasi atau doktor anda.


Pengambilan Bio-Life proutix ini juga seiring dengan kesedaran mengenai faedah nya kepada kesihatan Miss V wanita. Jika Miss V tidak selesa memang aktiviti harian juga akan terganggu. Apatah lagi masa bersama dengan keluarga kan. Sedikit tekanan akan membuatkan cara layanan juga lain kan. Asyik nak jadi mak hijau saja kan. Jadi marilah kita lindungi Miss V dengan baik-baik ya.  

FACEBOOK . WEBSITE . INSTAGRAM

2 comments:

  1. Supplement memanag penting diambil setiap hari nak2 pandemik sekarang kan

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com