BLOG BERWAJAH BAHARU - KhatyAiman BLOG BERWAJAH BAHARU - KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

BLOG BERWAJAH BAHARU

khatyaiman | 9/30/2015 02:59:00 pm | 8 Komen

Assalamualaikum w.b.tBlog telah bertukar wajah

Alhamdulillah, setelah  bertungkus lumus jari jemari ini mengedit blog, akhirnya blog khaty berjaya bertukar wajah. Terima kasih buat rakan-rakan EFG yang banyak membantu. Memang kerja-kerja edit blog buka makanan khaty, dan khaty rasa anda yang bijak pandai dalam mengedit blog pastinya banyak kerja harus di buat dan buah fikiran yang harus  diperah bagi mendapatkan hasil kerja yang bermutu dan terbaik.

Bukan senang nak senang, bukan susah nak susah..akan tetapi hendak seribu daya dan pastikan ianya berjaya. Dan yang paling seronok sebab niche blog yang sekian lama di gali alhamdulillah akhirnya ia timbul jua. Terima kasih buat rakan-rakan EFG juga yang tidak lokek langsung ilmu. I LOVE YOU ALL EFGIERS.

  
Inilah rupa wajah blog khatyaiman sekarang. Nampak matang sikit. Kecomelan semasa di atas buaian sudah bertukar kepada wanita yang bekerjaya..ahaks

Niche Blog Khatyaiman

LIFESTYLE – PROJECTS – TIPS – REVIEW

Apabila blog sudah mempunyai niche, pastinya akan lebih nampak hala tujuan kita mewujudkan blog.

Kenapa mesti ada niche blog?

Niche Blog amat penting bagi membantu blogger untuk membina jenama blog masing-masing, blog yang ada niche akan lebih terarah. Niche Blog lebih bertahan lama kerana mencungkil idea untuk menulis blog akan lebih fokus dan menjadi lebih mudah.
Blog masih dalam proses penambahbaikan. Kalau ada yang terkurang harap di maafin ya.

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

8 comments:

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com