KhatyAiman: EfG KhatyAiman: EfG
Showing posts with label EfG. Show all posts
Showing posts with label EfG. Show all posts

GIVEAWAY : 1st Anniversary Blog & My Birthday

Assalamualaikum w.b.t
 
Hai semua. Jom kita beramai-ramai sertai GA yang sedang berjalan oleh bondezaidalifah
 http://www.bondezaidalifah.com/2016/08/giveaway-1st-anniversary-blog-my.html
Cepat join sebelum GA beakhir

Sakit Belakang Lega Dengan Biobax Cool Teraphy

Sakit Belakang Lega Dengan Biobax Cool Teraphy

Hai semua. Pernah tak dengar pasal Biobax Cool Teraphy??. Apa kaitannya dengan aktiviti harian kita?? Bagus sangat kah Biobax Cool Teraphy ini seperti yang di perkatakan oleh sebahagian penggunanya?? Ataupun hanya ayat untuk melariskan produk Biobax Cool Teraphy??? Apa pun,jangan buat andaian tanpa usul periksa. Mai kita tengok apa yang di katakan dengan Biobax Cool Teraphy
Sakit Belakang Lega Dengan Biobax Cool Teraphy Kelebihan Kegunaan Kandungan

Shawl labuh Shiffon Exclusive By Papaglamz

Assalamualaikum semua. Kepada semua pencari shawl secara online, tentu sahaja ramai yang akan membandingkan harga. Harga yang murah dan shawl yang berkualiti tinggi akan menjadi pilihan ramai. Tentu semua nak tahu berapakah harga shawl labuh chiffon exclusive by Papaglamz ni kan? Memandangkan shawl PapaG baru sahaja menjengah market fesyen Malaysia, sudah pasti PapaG akan menawarkan harga yang paling terbaik untuk anda semua. Sesuai dengan kualiti shawl itu sendiri.
harga-shawl-labuh-chiffon

Harga jualan Shawl Chiffon Exclusive by Papaglamz

Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari PapaG, jadi beliau menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.
1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 
Haa reasonable tak? Jadi apa tunggu lagi? Cepat PM PapaG cepat-cepat. Nanti dia poskan kat korang. Ingat Shawl PapaG ni limited tau. Yela tak buat banyak sangat. Plays safe katanya. Hehehe

5 Pilihan warna Shawl Exclusive by Papaglamz

Basicaly, Shawl Exclusive by Papaglamz adalah ilham dari PapaG dan wife sewaktu mereka dalam perjalanan pulang dari KL tempoh hari. Entah macam mana tetiba terkeluar pula idea tentang nak buat shawl ni kan. Dari situlah mereka mula membuat sedikit kajian tentang material kain, potongan shawl yang menjadi kesukaan ramai, kos dan macam-macam lagi. Alhamdulillah perancangan mereka berjaya dan terhasillah shawl yang SANGAT EKSKLUSIF ni.
KONSEP shawl yang mereka ketengah ialah shawl yang mempunyai ciri-ciri lebar dan labuh. Sebab tu shawl yang mereka keluarkan ini agak panjang dan lebar. Panjangnya lebih kurang 1.95 meter dan lebarnya 0.9 meter. Semoga shawl ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah.
Dalam pemilihan material, mereka menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Antara sebab mereka menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang LEMBUT dan MUDAH BERALUN serta TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu kain Chiffon jenis ni sama seperti kain Chiffon bubble, tetapi bubblenya adalah sangat sangat sangat halus. Sebab itulah ianya sangat lembut. Kelebihan lain ialah kain dia seakan-akan dwi tone. jika kita lihat dari sisi yang berbeza samada kiri atau kanan, PROJECTION warna kain ada sedikit perbezaan. Menarik kan? Sebab tu lah kain ini dipilih untuk di jadikan shawl eksklusif mereka.

Detail Shawl Exclusive by Papaglamz

Saiz : 1.9 meter X 0.85 meter (Labuh tau)
Jenis kain : Chiffon moist crepe (Macam chiffon bubble tapi bubble dia sangat sangat sangat halus dan lembut serta sejuk dipakai. Yang penting TAK JARANG)
Warna pilihan :
ukuran-wide-shawl-terkini
Pink Belacan + Basic White (Dwi Tone)
ukuran-wide-shawl-terkini
Blue + Gold Yellow (Dwi Tone)
ukuran-wide-shawl-terkini
Brown + Gold Yellow (Dwi Tone)
ukuran-wide-shawl-terkini
Purple + Elegance Silver (Dwi Tone)
Green Emerald + Gold Yellow (Dwi Tone)
CEPAT REBUT SEKARANG….!!!!
Limited edition sebab Papaglamz tak buat banyak. Ye la, new baby kan..? Hehehe
Wassap : 0196141393
Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau. Ig : exclusive_by_papaglamz FB : Papaglamz Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz -sekian-

First Giveaway By Izzati Suhaide

First Giveaway By Izzati Suhaide

First Giveaway By Izzati Suhaide
Klik SINI untuk join
Syarat-syarat adalah:
1) Buat tajuk entri “First Giveaway By Izzati Suhaide
2) Follow blog berikut:

3) Follow IG:
zatiesuhaide, iz_hijabist, rizzdania, azlinda.alin, by_khaty, norazilah72, yanieyusuf, amysyeera, nizam84, anizz_annisaa, mreenadotcom

4) Like Page:

5) Masukkan blog berikut ke dalam bloglist anda:
Izzati Suhaide
Irrayyan
Mastura Din

6) Add facebook Parizan Mohd Zain

7) Follow G+
+Izzati Suhaide 
+Amanda Suria 

8) Like post berikut
http://bitly.com/1Tu9axb
http://bitly.com/21yfZUA
http://bitly.com/1NkfQS0
http://bitly.com/1X9lPvi
http://bitly.com/1OeP5cD
http://bitly.com/1X9lTLl
http://bitly.com/1TnvR65
http://bitly.com/1O1tCJk


Senarai hadiah:
1) Produk VCO – 8 x pemenang
2) Produk Hanalays – 1 x pemenang
3) Flower Shawls – 1x pemenang
4) Tudung Aidijuma – 1 x pemenang
5) Cash RM20 – 1 x pemenang
6) Cash RM10 – 4 x pemenang
7) Topup RM10 – 3 x pemenang
8) Rosesoap – 1 x pemenang
9) Novel Inggeris Far Away by Aisya Sofea – 1 x pemenang

*Hadiah akan bertambah jika penyertaan lebih 50*
Jom Join. Ajak rakan-rakan anda yang lain. Good Luck!
Tarikh tutup 31 Mei 2016 jam 11.59pm

Pemenang Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

Pemenang Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
 
 
 
Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA telah berlangsung selama seminggu iaitu bermula dari 22 Februari dan tamat pada 29 Februari yang lalu.
 
Alhamdulillah, penyertaan yang menggalakkan daripada para blogger. Seramai 49 blogger telah menyertai giveaway ini. Terima kasih kepada yang terlibat dalam giveaway ini terutamanya ahli Blogger KHEZMAIRA dan peserta.
 
Untuk lihat senarai peserta, klik link di bawah:
 
 
Masa yang ditunggu-tunggu telah tiba. Pengumuman pemenang Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA. Pemenang telah dipilih berdasarkan cabutan nombor di random.org.
 
Pemenangnya adalah . . .
 
Skinny Lotion
 
Skinny Legstea
 
Skinny Teatox
 
Vitamin C Face Mist
 
Tahniah diucapkan kepada semua pemenang.
 
Pemenang perlulah Whatsapp butiran di bawah ke nombor 013-6801579 (Khaty)

Nama :
Alamat :
No. Telefon :
Url Penyertaan :
Item yang dimenangi :


SILA AMBIL PERHATIAN.
Tempoh tuntutan hadiah bermula dari tarikh hari ini 3 Mac 2016 sehingga 10 Mac 2016 sahaja. Jika pemenang tidak menuntut hadiah dalam tempoh masa yang diberikan, cabutan lain akan dibuat.

Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

Assalamualaikum w.b.t

Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA|  Salam. Dijemput join GA blogger KHEZMAIRA. GA pertama dari kumpulan kecil-kecilan EFG untuk tahun 2016.  
Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA


 

Segmen Irrayyan | Sejarah Blog Khatyaiman

Assalamualaikum w.b.t
 http://www.irrayyan.com/2016/01/segmen-irrayyan-sejarah-blog-mommyirra.html


MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz


Assalamualaikum
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.
 
Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).
 
 
Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)
 
Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:
 
Syarat-syarat:
 
1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.
 
Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe

Hadiah yang bakal di menangi
 
Tempat pertama – RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua – RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga – RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 – Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 – Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 – Diari Khas dari MAA
 
Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org
 
Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016.
 
**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.
 
With Love
Papaglamz
 
-seikian-

GADGET TERCINTA| Cabaran7Hari

Assalamualaikum w.b.t

BREAKFAST WAJIB ANDA| Cabaran7Hari

Assalamualaikum w.b.t

DRAMA TV/ MOVIE FEVERET| Cabaran7Hari

Assalamualaikum w.b.t


APA YANG ANDA SELALU CARI DALAM FREEZER| Cabaran7Hari

Assalamualaikum w.b.t

PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI | Cabaran7Hari

Assalamualaikum w.b.t


APA ADA DALAM WALLET ANDA | Cabaran7Hari

Assalamualaikum w.b.t
 

Selfie paling comel | Cabaran7Hari

Assalamualaikum w.b.t

BLOG BERWAJAH BAHARU


Assalamualaikum w.b.t


Senarai pemenang #duitraya Giveaway EFG Mega Raya 2015

Salam 26 Ramadhan. Hari ini kami umumkan pemenang #duitraya Giveaway EFG Mega Raya 2015 yang Exchange Feed Group (EFG) lancarkan pada 10 Jun sehingga 9 Julai.
Serlahkan kejelitaanmu dengan Helenz Signature
Pemenang SEO Giveaway EFG Mega Raya 2015
1. http://tengkubutang.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html (RM300)
2. http://www.blogparihh.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html (RM200)
3. http://suriaamanda.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100_25.html (RM100)


Pemenang #duitraya Giveaway EFG Mega Raya 2015 (RM100)

47 – AMY J
http://www.amysyeera.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html
48 – NOOR NAJWA
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html
50 – MIRABEADS AZIE
http://www.azirahman.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html
52 -ZAIDALIFAH HUSSIN
http://kumahuitu.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html
54 – ENGKU MUZAHADIN
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html
61 – AKULA
http://anakbonda.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html
66 – UMMUL AZKEE
http://housewifearts.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html
128 – SAYE NIZA
http://nizatuangcerita.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html
129 – RIANA LITTLE CUTTIES
http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

170 – LELA NURJATI
http://leylanurjati.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html
Kepada semua pemenang di minta whatsapp mommy irra 0133560192. Berikan detail
-url blog
-nama
-no akaun maybank/cimb
-email
Lagi cepat korang beri detail, lagi cepat korang dapat duit raya.



Terima kasih kepada semua penyertaan (SENARAI PESERTA) , semoga berjumpa lagi di tahun hadapan.
Terima kasih kepada penaja UTAMA:

Selamat hari raya maaf zahir batin!

Cabaran 20 Hari Puasa/ Raya 2015

Assalamualaikum w.b.t

 #Cabaran20Hari untuk menguji adakah anda blogger TEGAR?

Sesungguhnya cabaran dan dugaan itu hadir untuk menguji kekuatan kita. Kali ini, #Cabaran20Hari untuk menguji adakah anda blogger TEGAR?
#Cabaran20Hari adalah cabaran selama 20 hari di mana setiap hari anda perlu membuat entri menggunakan tajuk yang di beri beserta kata kunci atau keyword   #Cabaran20Hari di dalam setiap entri.
 
Cabaran akan bermula pada 27 Jun 2015 sehingga 16 Julai 2015. 
 

Exchange Feed Group

Assalamualaikum w.b.t

Pertama kali terserempak pasal EFG adalah apabila khaty sedang Blogwalking di blog blogger hebat irrayan..masih samar-samar pada mulanya,akan tetapi apabila khaty dan irra mula berbalas whatssapp hanya mengenai kehidupan seharian,akhirnya irra telah menerangkan serba sedikit mengenai EFG..macam berminat,khaty pun terus beritahu irra untuk sesi percubaan dan akhirnya kekal sehingga ke hari ini..seronok sangat sebab irra merupakan wanita yang kuat semangat untuk meneruskan dan menjaga komuniti EFG agar berjalan dengan lancar dan selesa..Irra juga merupakan pengetua yang tegas tapi masih ada sifat kelembutan sebagai seorang wanita..ahli-ahli lembaga yang lain juga turut memberikan kerjasama yang sangat tip top untuk menjayakan EFG ini..I LOVE FAMILY EFG..Jemput baca sedikit testimoni merangkap pengalaman setiap ahli apabila mereka di terima sebagai ahli EFG

Exchange Feed Group 



Exchange Feed Group Blogger Awesome
Exchange Feed Group Blogger Awesome
 
 

Exchange Feed Group Bukan Sembang Kosong

Asslamualaikum w.b.t

❤ Exchange Feed Group  ❤

Apa itu EFG?
-EFG adalah Exchange Feed group.
-Pertukaran Feed weekdays
-Blog SEO 100%
-Blog Mobile friendly
-kemahiran ENTRY SEO
-EFG merupakan perkongsian tanpa sempadan dan saling membantu meningkatkan prestasi blog antara ahli EFG
-EFG merapatkan ukhuwah antara blogger. Walaupon jauh, tapi dekat di Group Whatsapp ..
 Exchange Feed Group Bukan Sembang Kosong
EFG BUKAN SEMBANG KOSONG
@rayyankata @anizz_annisaa @arzmoha @inanihazwani @zaidalifah_aisheteru @nazleeismail @akifimtiyaz @wayne_harraz @anajingga @aswaleylaismail @adkdayah93 @sayidahlurvechoc @nshahira88 @orangekecik @nfa.nikainaa @cikgunorazimah @aisya816 @shamieraosment @_miminadam @enyabdullah @dramaticuniq @khatyaiman1 @norazilah72 @mummy_aisy2mar @eryati @cik_iput @aerill_hassan @safurara @iris_nur @mas2986 @papaglamz
#exchangefeedgroup #efg #awesomeEFG #blogSEO #blogMobileFriendly #bukansembangkosong #blogakifimtiyaz

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com