August 2014 - KhatyAiman August 2014 - KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

higoat lagi

khatyaiman | 8/18/2014 03:56:00 pm | 0 Komen

khas buat mu wahai wanita
khas buat lelaki di luar sana
anda mengalami masalah rambut..jom try shampoo nie..
pencuci dari higoat pon ada
singgah di 

http://buyonline.hrgroup2u.com/318921.MY01


 

 

 
Textual description of firstImageUrl

contoh soalan KPSL N27 tahun 2013 bahagian 2

khatyaiman | 8/11/2014 10:52:00 am | 2 Komen
Hai semua,lg 2 minggu ja nak exam..huhhuhu..nie bahagian 2 yang khaty dah lulus..kot2 la ada yang bw nak ambik,boleh la study ckit2 kan…

  





Good luck untuk semua ya…
Thank you bab singgah kat sini..

cempedak goreng & moganna coffee.

khatyaiman | 8/08/2014 10:02:00 am | 0 Komen
Lama tak makan cempedak goreng.Semalam masa balik keja,anak tuan kebun text suh mai ambik buah cempedak kat umah dia..Yeahhh..akhirnya dapat jugak buah cempedak yang dah lama x makan nie…Bukan apa,buah kat tuan kebun nie semuanya elok2 belaka..pendek kata memang sedap la….

comei kan..bulat macam tuan yg snap gambaq….ahaks2

macam nie la rupanya bl dah di buka..

yang nie dah habis khaty ambik isi untuk di goreng…

siap di goreng..nampak macam tak cantik,tapi bl makan…perghhh…jempat mai makan skali na…
bancuh moganna coffee..memang superberb la…
Sekarang nie memang tengah musim buah cempedak,so..pada sesiapa yang rasa teringin nak makan, boleh la p beli buah, balik goreng..nak senang lagi p ja beli kat gerai jual kuih muih tu,mesti ada..lagi senang kan…

Selamat mencuba ye…bye..bye..bye..
Textual description of firstImageUrl

moganna coffee terbaikk….

khatyaiman | 8/08/2014 09:46:00 am | 0 Komen
Assalamualaikum semua..masih mood raya kan..khaty alhamdulillah masih berpuasa untuk puasa 6..he3..macam best ja bab masa raya tu makan memang tahap gaban gilerr..so,kita slow down dengan puasa…
Sekarang banyak produk sedang diboikot,salah satunya starbuck..mesti ramai yang frust kan ,nak2 plak yang suka mnm kopi kat situ,so…jom kita ramai2 pakat try plak moganna coffee..bukan sekadar nak jual,tapi dia punya rasa mmg setanding dgn kopi yang ada di malaysia…pada khaty yang kurang gemar kopi,tapi bl mnm ja moganna coffee,terus rasa macam..wowww…sedap nya kopi nie..banyak khasiat yang ada dalam kopi nie..

jom tukarr….



tergoda tak..ahaks...

macam best kan boleh buat macam nie…

Lain orang lain rasa..so,pada yang ingin mencuba,silalah singgah di :-
http://buyonline.hrgroup2u.com/318921.MY01

Terima kasih ye sudi singgah di sini…
Textual description of firstImageUrl

lagi produk dari higoat

khatyaiman | 8/04/2014 02:25:00 pm | 0 Komen
http://buyonline.hrgroup2u.com/318921.MY01
Selamat Mencuba….
Textual description of firstImageUrl

Higoat lagi

khatyaiman | 8/04/2014 02:22:00 pm | 0 Komen
Musim perayaan ini adakah anda mengalami masalah seperti :-

1) Sakit kepala ketika memandu?
2) Anak anda kembung perut ketika dalam perjalanan pulang ke destinasi anda?

Gunalah Hi Goat Healz body oil untuk mengatasi masalah-masalah sepert…i diatas:-

BODY OIL EUCALYPTUS & BODY OIL CLOVE;
• Mengatasi masalah sakit kepala
• Terkena gigitan serangga
• Terseliuh
• Mengatasi masalah sakit sendi

BODY CARE BALM HEALZ;
• Untuk masalah selsema
• Mengurangkan hidung tersumbat

BODY OIL PEPPERMINT;
• Sesuai kepada bayi untuk mengatasi masalah kembung perut bayi

Body Oil dengan 4 variasi pilihan iaitu PEPPERMINT, EUCALYPTUS ,CLOVE & BODY CARE BALM. Produk ini tidak sama dengan produk2 diluar sana kerana ia sesuai digunakan seisi keluarga, ia wangi, bila disapu pada kulit tidak berminyak dan yang pasti ia tidaklah panas bila disapu pada kulit badan. Body Oil sesuai dalam industri SPA kerana sifatnya relax kan seseorang apabila digunakannya.


Selamat Mencuba

higoat lagi..

khatyaiman | 8/04/2014 02:19:00 pm | 0 Komen
Kopi mmg ada kafein. Dan kafein tak semuanya tak bagus utk kesihatan. Kalau kandungan kafein yg byk mcm nescafe tu mmg memudaratkan. Antara kebaikan Kafein ialah membekalkan tenaga. Tp dlm kopi moganna ia dipadankan dgn susu kambing, mengkudu, panax ginseng, garam bukit, lingzhi dan durian belanda. Ia juga merupakan coffee ANTI KANSER






Klik : http://buyonline.hrgroup2u.com/ See More
Selamat Mencuba…
 

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com