October 2019 - KhatyAiman October 2019 - KhatyAiman

ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah.

khatyaiman | 10/21/2019 10:37:00 am | 3 Komen

ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah.


Penggunaan mask khaty lebih suka menetapkan ianya pada waktu malam kerana pada masa itu adalah waktu yang paling tenang. Kurang 2 jam dari waktu tidur memang sangat sesuai. Khaty suka mencuba pelbagai jenis mask kerana ianya mempunyai kesan yang tersendiri kepada emosi dan ketenangan wajah. Ye lah kan, seharian penat bekerja tidak kisahlah di rumah mahupun di mana sahaja, kena belai wajah dengan baik kan.Terbaru khaty telah mencuba mask dari keluaran ID.AZ dari negara korea. Apa istimewa yang Mask ID.AZ ini, khaty akan kongsikan bersama dengan anda. 
 
 
 

Murad Oil and Pore Control Mattifier Broad Spectrum SPF 45

khatyaiman | 10/17/2019 10:30:00 am | 4 Komen

Murad Oil and Pore Control Mattifier Broad Spectrum SPF 45

Apabila anda ingin merehatkan kulit wajah tanpa solekan, pastinya yang akan menjadi tanda tanya anda bagaimana nak keluar kalau tanpa solekan, wajah akan kelihatan berminyak dan akan kelihatan wajah seperti tidak siap. Segan lah. Untuk yang jenis tidak makeup sangat pun mesti nak kelihatan cantik juga kan.Biasalah, terus cari en.google nak tengok apa yang bagus untuk diguna bila berdepan dengan situasi tersebut. Ternampak  satu produk dari Murad iaitu Oil and Pore Control Mattifier Broad Spectrum SPF 45 | PA++++. Bila baca review banyak yang menyakinkan.

 
 

Aktiviti Wangikan Rumah Ronald Mcdonald HUSM Oleh Team AFY Hanif

khatyaiman | 10/16/2019 03:17:00 pm | 5 Komen

Aktiviti Wangikan Rumah Ronald Mcdonald HUSM Oleh Team AFY Hanif


Kebiasaanya, untuk produk mewanginkan rumah, memang banyak diiklan di kaca televisyen mahupun di media sosial. Tetapi untuk produk keluaran AFY Haniff secara jujurnya khaty baru pertama kali mendengarnya.AFY Haniff Group ( M ) Sdn. Bhd yang diasaskan dan diperbandankab di Malaysia pada tahun 2006, menyediakan detergen herba organik dan penghalau serangga yang mengandungi intipati serai. AFY Haniff sangat terkenal dengan formula organik yang dapat menakutkan serangga. Hari ini, AFY Haniff telah berjaya berada di lebih daripada 2,000 pasar raya di Semenanjung malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei, Singapura dan Thailand.

Daun Kari Bagus Untuk Rambut

khatyaiman | 10/14/2019 01:57:00 pm | 8 Komen

Daun Kari Bagus Untuk Rambut Nipis, Kelemumur Dan Beruban.

Jika anda ada masalah keguguran rambut, rambut mula beruban, rambut menipis dan masalah kelumumur. Sila baca apa yang kak suzyhoney  tuliskan ini. 

Jerawat Kecut Dalam Tempoh 24jam Dengan Dr.Beau!!

khatyaiman | 10/10/2019 12:26:00 pm | 3 Komen

Jerawat Kecut Dalam Tempoh 24jam Dengan Dr.Beau!! Pastinya Hebat.Kepada anda yang sedang mengalami masalah jerawat yang tanpa segan silu muncul di kulit wajah kita yang halus, mulus dan gebus kan, boleh dapatkan produk dari Dr.Beau Pure Natural Skin Oil. Ianya dikatakan bertindak secara semulajadi tanpa paksaan dalam membantu menyelesaikan masalah jerawat terutamanya selain daripada kulit kusam dan berjeragat dalam tempoh 24jam. Wau sangat hebat!!! bukan itu sahaja, Dr.Beau ini juga adalah serum yang dalam masa yang sama bertindak untuk merawat jeragat, jerawat dan kulit kusam. Jadi ianya sangat menguntungkan pengguna kerana, disamping menghilangkan jerawat, kulit pun jadi makin cantik dan berseri.

 
 

Kembara Dunia Sains Di Techdome Penang

khatyaiman | 10/01/2019 03:21:00 pm | 4 Komen

Kembara Dunia Sains Di Techdome Penang

Kepada anda yang gemar mengunjungi Pulau pinang, jangan lupa untuk singgah ke Tech Dome Penang yang berada berdekatan dengan KOMTAR salah satu mercu tanda bagi Negeri Pulau Pinang. Banyak perkara yang anda akan alami dan pelajari apabila terjebak masuk ke dalam Tech Dome Penang. Khaty juga sangat teruja dan tidak menyangka betapa hebatnya mereka-meraka yang bertanggungjawab dalam menjayakan pelbagai aktiviti dan program di dalam Tech Dome Penang tersebut. Ianya juga adalah pusat sains yang pertama di Pulau Pinang. Banggakan.

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com