Jus Orlin - meningkatkan tenaga luaran dan dalaman - KhatyAiman Jus Orlin - meningkatkan tenaga luaran dan dalaman - KhatyAiman

Jus Orlin – meningkatkan tenaga luaran dan dalaman

khatyaiman | 10/26/2015 01:00:00 pm | 0 Komen
Assalamualaikum w.b.t Apa Itu Jus Orlin?

 
Vibrant & Young
 
 
ORLIN BOTANICAL DRINK FOR WOMEN
 

 
Orlin Botanical Drink, minuman tenaga yang diformulasikan khas untuk golongan wanita untuk membantu meningkatkan tenaga luaran dan dalaman. Orlin juga membantu menganjalkan kulit, otot pinggul dan payudara serta memperkemaskan sistem dalaman wanita untuk memberi lebih keyakinan.
 

Kebaikan Jus Orlin

 

TENAGA DALAMAN

Orlin membantu membina semula tenaga dalaman wanita agar sentiasa segar dan cergas sepanjang hari. Wanita bekerjaya semestinya menginginkan tenaga sepanjang hari di tempat kerja dan selepas pulang ke rumah.
 
PAYUDARA

Usia bukanlah penghalang untuk kaum wanita kelihatan sentiasa cantik dan berseri. Jus botanikal Orlin membantu MENAIKKAN, MENEGANGKAN dan MENGANJALKAN semula aset terpenting wanita iaitu payudara agar anda sentiasa lebih yakin dengan penampilan diri semasa diluar dan dirumah.
 
HORMON
 
Masalah hormon sering menjadi pengganggu kepada emosi luaran dan dalaman wanita. Tekanan luaran dan dalaman juga memberi kesan terhadap ketidakstabilan hormon. Jus ORLIN terbukti membantu menstabilkan semula masalah ini untuk kehidupan yang lebih segar dan aman sepanjang masa.

KULIT
 
Minuman kesihatan Orlin membantu memberi kesegaran kepada kulit. Produk ini juga membantu mempercepatkan proses pemutihan kulit agar lebih bersinar dan berseri sepanjang hari.Kulit anda pasti kelihatan lebih anjal


Jika ada Wanita yang mengalami masalah kekurangan keinginan seksual, jus Orlin juga boleh membantu meningkatkan keinginan seksual, selain itu boleh meremajakan kulit, dan juga menghasilkan bentuk badan yang ideal. kiranya, jika kita mengambil Jus Orlin ni, semua khasiat ada di dalam satu botol ini. tak perlu ambil bermacam macam suppliment.


Cara Mengambil Jus Orlin

 

Cara mengambil Jus Orlin mudah saja, hanya 2 sudu besar di waktu pagi, semasa perut kosong, atau sebelum breakfast, ianya akan memberi tenaga kepada anda sepanjang hari, InsyaAllah.

Rasa Jus Orlin ni, manis manis pahit sedikit, kerana kandungan dia terdiri daripada Kurma, Madu, Serapat, Kolagen, Sirih, Habbatussaudha, Mirifica, ada ada beberapa bahan lain, bahan bahan nya sangat tradisional dan bagus untuk luaran dan dalaman wanita.

Tidak hairan lah jika wajah pengasas
Jus Orlin Puan Arifah cantik dan berseri seri selalu. Oleh itu, Jom cuba Jus Orlin ni, pasti akan menrasakan kelainannya, jom kita tengok testimoni. Testimoni Jus Orlin

 

Walaupun Jus Orlin ni masih baru di pasaran Malaysia, tapi dia sudah berjaya di restock berkali kali dan permintaanya sangat mengalakkan. Tahniah buat Alludra International. 
 

 
untuk yang ingin mendapat maklumat lanjut, ada yang ingin mendapatkan sebotol Jus orlin, boleh layari Website atau FB Alludra International.
 

Alludra HQ : 017-6767966
Harga 1 botol Orlin ini adalah RM 99.90 ( WM) / RM104.90(EM)
1 botol mengandungi 250ml 

No comments:

Post a Comment

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com