Kahwin?? - KhatyAiman Kahwin?? - KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

Kahwin??

khatyaiman | 11/03/2014 01:50:00 pm | 27 Komen
Assalamualaikum w.b.t..
Di atas desakan masa yang sedang khaty hadapi sekarang,so khaty memang tak sempat nak reply segala komen dari  bolgger sekalian..minta maaf banyak2..nanti dah kembali normal,khaty akan BW umah anda sekalian….Kepada thenamyblog,nanti khaty jawab LW tue na..sory na lambat..
Tapi apa kena mengena tajuk nie kan??hahahaha..iklan pon sakan dok sebut ‘KAHWIN’..khaty pon try la buat maggie kawin..sekarang nie kan musim hujan,sedap dan sesuai sangat la makan maggie..tapi kadang2 ja tau..khaty buat maggi kari berapi ngan maggie kari biasa…macam tak sesuai ja bab dua2 kari..kira kawin dua pupu la..ngeee..
Khaty happy lagi bab dah menang segmen Mia Liana.Com….puan mia,kalau khaty tak sempat lagi nak masukkan dalam bloglist jangan mara na…(ampun)…tq sangat..sangat..sangat..untuk pengetahuan blogger semua,khaty 1st time jadi salah seorang sponsor untuk segmen by jiwarosak..so,blogger sekalian bolehla join,hadiah best gak tau…nah pic untuk bagi hampa terasa lapaq….

Luahkan apa saja,yang penting enjoy…

27 comments:

  1. Wah …maggi kahwin…hot skrng ni ye main kahwin khawin hahaha

    ReplyDelete
  2. tu lah pasal..dlm radio sll duk dengaq pasal kawen megi hehe.xpnh try lg.

    ReplyDelete
     Replies
    1. Asalam…hye mila,cuba buat,mesti best punya..

      Delete
  3. tambah cabai jeruk pun sebab ni haa. hehe.

    ReplyDelete
     Replies
    1. Asalam..mmg kena tambah c.fafa,bw ada ummpphh…

      Delete
  4. Baru nk tny sedap ke megi kawen2 ni… tp dah dua2 kari… lebih kurang la ase… ayu bkn penggemar megi.. tp bile dah lame xmkn.. time2 hujan teringin jugak.. heheheh

    ReplyDelete
     Replies
    1. Asalam..ayu,tue yang khaty kata kadang2,bw syiok makan..ngee

      Delete
  5. pehh megii.. tibatiba lapar n teringin nak mkn megi pulak,. wuuu

    ReplyDelete
     Replies
    1. Asalam..maggie mmg selalu buat owg lapaq..ngee

      Delete
  6. salam singgah blog sponsor ๐Ÿ™‚ http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/giveaway-cuti-sekolah-by-jiwarosak.html

    ReplyDelete
  7. amboi sedapnya meggi kawen dia,,

    Maafkan sebab Saya dah tag awak juga untuk Libester Award
    http://thenamyblog.blogspot.com/2014/11/libster-award-dicalon-mencalon.html

    tq

    ReplyDelete
     Replies
    1. Asalam..maggie mmg sedap walau sesapa pon yang yang masak..
      Tak pa,khaty akan cuba menjawab ye,tapi ambil masa ckit..ngee

      Delete
  8. Tumpang makan magi kawen sesudu dua,…

    ReplyDelete
     Replies
    1. Asalam..cukup ka farra,khaty habis semangkuk,tapi share ngan anak2..

      Delete
    2. Heheheh cukuplah buat lepas rasa teringin tu ๐Ÿ™‚

      Delete
  9.  Replies
    1. asalam..boleh bagi pic ja..ngeee

      Delete
  10. Haii.. Cakkk..
    teman follow sini yea, follower no.181
    jemput follow me back yea..
    leh kita saling kunjung-mengunjung nanti.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen boleh gak follow blog
    kedua teman ni yea..

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
     Replies
    1. Asalam..tq TB..nanti khaty BW ya..

      Delete
  11. sedapnyaaa.. lapo teman engoknya.. sayur tu.. slurpp. teman sukaaa

    ReplyDelete
     Replies
    1. mee maggie,senang di masak,sedap di makan

      Delete
  12. Wahh. Ni la rupa megi kahwin.. hehe

    ReplyDelete
  13. cam sedap je maggi kawin ni ek

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com