Showing posts with label Ben Ashaari. Show all posts
Showing posts with label Ben Ashaari. Show all posts

SEGMEN BEN ASHAARI : AKU , SEORANG BLOGGER !

Assalamualaikum..
Wah,ada segmen lg rupanya dari e.ben..kan main soalan,agak mencabar..hapening sungguh ampa na…mai kita bagi ghamai kat cnie..
urmm..memandangkan khaty pon masih tak pasti dan sedang mencari2 konsep blog khaty,tapi rasanya peranan sebagai blogger yang pastinya macam blogger2 yang lain,cuba memberi info yang betul dan menarik untuk di baca...tapi pastikan info tu benar dan tidak menyakiti atau menyentapkan sestengah pihak…apa yang ingin khaty tekankan adalah sebagai blogger,jadilah blogger yang beridentitikan diri sendiri ,bertanggungajawab dengan apa yang anda bentangkan dan jangan biarkan diri anda di belenggu stress untuk jawab soalan e.ben(ngee..jgn marah semua,lawak ja naa)

yeay..kalau aku kaya.hari hari hari raya…kalau banyak duit kan,khaty still keja lagi bab sayang nak berhnti keja..pendapatan dari blog macam extra bonus..memang teringin nak buat bisnes,nak jual lembu ngan kambing..sesapa nak blh bl online kann(ngeee…melampau khaty nie kan)

khaty berharap dunia blog nie akan bertambah maju dan kreatif..bab,semua owg yang bergelar blogger semuanya kreatif,cute,cantik,bijak dan so on la.. dan semoga semuanya berjalan seperti yang semua impikan..InsyaAllah..

Luahkan apa saja,yang penting enjoyyy
good luck untuk semua blogger..

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku, Seorang Blogger

Assalamualaikum w.b.t


hai,khaty bawu nak start berjinak-jinak dengan blog,nampak macam best ja blog Benashaari.com nie,khaty akan cuba untuk cabaran segmen yang pertama bagi khaty,tapi mungkin dah banyak bagi bloger-bloger lain..ngeee

Siapa khaty??
katijah tugiman nama di beri..jawa peranakan..sudah berkahwin dan ada 2 anak..( hero)..bekerja di penang dan menetap di kuala ketil kedah.

kelebihan blog khaty??
khaty bawu buat blog,so masih mencari dan cuba membuat blog khaty menarik hati pembaca sekalian

Impian jadi blogger??
Impian yang memula buka blog adalah semoga blog khaty nie boleh di baca @ di lawat oleh segenap usia,pastu satu malaysia dan luar dari malaysia..pastu mestilah nak berjaya macam blogger kat luar sana tue..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..InsyaAllah..jom join:-
 http://www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html