Showing posts with label PowerGold. Show all posts
Showing posts with label PowerGold. Show all posts

TIPS UNTUK KAUM ADAM YANG PLAN NAK KAHWIN 5 TAHUN LAGI

Assalamualaikum w.b.t

TIPS UNTUK KAUM ADAM YANG PLAN NAK KAHWIN 5 TAHUN LAGI

KHAS BUAT KAUM ADAM

Assalamualaikum w.b.t

 TIPS UNTUK KAUM ADAM YANG MERANCANG NAK KAHWIN  5 TAHUN LAGI. .



Tips berjaya dalam powergold

Assalamualaikum w.b.t


TIPS MENJADI PENIAGA ONLINE LUARBIASA!

Memandangkan perniagaan online tumbuh bak cendawan selepas hujan,maka itu khaty ingin berkongsi sedikit tips yang luar biasa untuk sesiapa sahaja yang berkenaan :-
 

Kebaikan menabung emas

Assalamualaikum w.b.t

KEBAIKAN MENABUNG EMAS BERSAMA POWERGOLD

KEBAIKAN MENABUNG EMAS BERSAMA POWERGOLD

1. Emas yang disimpan akan menjadi milik anda dan dalam simpanan anda.
2. Harga emas stabil, anda boleh menjualnya bila-2 sahaja kerana ianya berkualiti 999.9.
3. Juga boleh menjadi “LOAN SEGERA” kerana anda boleh memajaknya bila-2 masa di ar rahnu dan kedai pajak berdekatan.
4. Apabila sudah banyak, anda boleh mencairkannya di kedai emas dan buat barang kemas dengan citarasa anda.
5. Emas mampu menjadi aset anda kerana jangkaan harga emas pada masa hadapan akan melambung tinggi. Jadi simpanlah dari sekarang.
Bagaimana emas dikata sbg penyimpan nilai?
RM200 beli Beg
RM200 beli emas
Selepas 5 tahun, bagaimana harga emas ..dan bagaimana harga  Beg yg kita dh pakai?
Seandainya tiada peningkatan nilai..emas (RM200) kita pd thn 2014 akan mengikut nilai RM200 pada tahun 2019 sekurang2nya.
Bagaimana pula dengan Beg?  jika RM200 thn 2014, kita bawah pada  pd 2019?..
Fikir2kan
Sebab itu emas dikatakan sebagai penyimpan nilai yg baik
Kenapa “Risau” Nak Simpan Emas Menggantikan Wang Ringgit?
Ini adalah mungkin kerisauan yang selalu kita ada..walaupun saya sendiri,sebelum kenal apa itu nilai emas, sebagai pelindung kekayaan yang kita ada. Emas adalah satu aset kewangan kita yang tidak boleh diganggu oleh kerajaan, mereka tidak mampu melakukan “cukai” ke atas kita, malah tidak mampu mengetahui berapa banyakkah kekayaan kita sekiranya kita menyimpan emas, berbanding dengan menyimpan duit di bank
Namun,kita tidak mampu utk menyembunyikan kekayaan kita daripada Tuhan Yang Maha Esa. Ingatlah, ada cukai yg wajib ke atas kekayaan kita iaitu ZAKAT bagi yg muslim,  Yakin la bahawa dengan membayar ZAKAT seseorang itu tidak akan MISKIN.

Jika kita tidak mampu untuk menyimpan dalam bentuk emas, belum tentu kita mampu menyimpan dalam bentuk wang kertas. Jika kita mampu menyimpan emas, sudah tentunya kita mampu menyimpan duit..

1 gram 1 bulan 1 keluarga

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

POWERGOLD :KEMPEN 1GRAM 1BULAN 1KELUARGA 1MALAYSIA

POWERGOLD.BIZ

Assalamualaikum w.b.t

Membeli emas dengan mudah di POWERGOLD seperti menempah tiket penerbangan untuk pergi holiday..anda ingin mencuba,jalan2 kat sini  

Kenapa diwujudkan powergold.biz?

Kata ceo nya :-

‘Ilmu emas + ilmu bisnes + ilmu marketing plan”

Matlamat : bermula 1g 1rumah 1malaysia 1bulan membudayakan simpanan emas

Matlamat : menyampaikan ilmu cara kira..menukar ORANG MELAYU DARI PEMBELI EMAS KEPADA MENJADI PENJUAL EMAS

Matlamat TERBESAR : melahirkan golongan pembayar zakat EMAS DAN PERNIAGAAN 

SILATURRAHIM : konsep tolong menolong kongsi ilmu dan pendapatan ,nilai persahabatan lebih tinggi dari emas yang kita jual.

CARA HIDUP : BEBAS HUTANG 

*sedikit perkongsian untuk yang berminat dengan powergold

 Jika korang berminat untuk beli emas walaupun cumalah sekadar beli 1 gram pada setiap bulan, bolehlah hubungi khaty yang merupakan salah seorang agen dari Powergold. Paling rendah pun, belilah SATU gram emas, baru sahaja RM183.00..murahkan,anda mampu memilikinya 

Katijah Bnti Tugiman
No HP – 013-6801579 (SMS dan Whassap)
Email – kuningbaiduri@gmail.com

Instag – KHATYAIMAN1

Facebook – khatyaiman

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

 


POWERGOLD-Membeli ,menyimpan dan menjual emas


Assalamualaikum w.b.t

Membeli emas dengan mudah di POWERGOLD seperti menempah tiket penerbangan untuk pergi holiday..anda ingin mencuba,jalan2 kat sini 

powergold biz membeli menyimpan menjual emas dinar goldbar 1gram

Ini adalah di antara produk yang di jual di Powergold

POWERGOLD DOT BIZ SDN BHD merupakan sebuah syarikat 100% bumiputera yang telah lama berkecimpungan didalam industri perniagaan emas sejak lebih 10 tahun.Selain itu,POWERGOLD DOT BIZ SDN BHD menghasil dan membekalkan produk dari emas untuk keperluan rakyat Malaysia. Berbekalkan pengalaman bertahun dalam industri ini, syarikat ini menjanjikan produk yang berpiawaian tinggi ketulenan, reka bentuk dan kualitinya. Syarikat ini berurusan terus dengan pelanggan secara dalam talian (online) dan melalui pengedar syarikat yang sah.

 Disebabkan kelebihan emas fizikal inilah, POWERGOLD DOT BIZ SDN BHD kini menganjurkan kempen “Simpan Emas 1 Gram 1 Bulan 1 Keluarga demi masa depan kita semua” bagi membuka peluang kepada orang ramai memanfaatkan emas sebagai aset simpanan berharga untuk masa depan.

 KENAPA PERLU SIMPAN EMAS?

 
Emas tahan inflasi dan kegawatan ekonomi. Simpan emas, tak takut kenaikan harga barang (inflasi), tak takut bila duit ringgit (RM) lemah, tak takut kalau negara tak stabil, berlaku peperangan dsb. Emas penyimpan nilai sebenar. Ia akan sentiasa bernilai sepanjang zaman dan di mana sahaja seluruh dunia. Harga emas juga semakin naik dari masa ke semasa, ini peluang anda untuk menggandakan aset demi masa depan yang lebih cerah, lihat keratan akhbar di bawah


Emas mudah ditunaikan.Memiliki emas walau apa bentuk sekalipun dapat membantu dalam keadaan kita amat memerlukan tunai.

Terdapat permintaan yang tinggi terhadap emas di mana-mana kedai emas,ArRahnu,kedai pajak,pengumpul emas dan juga individu lain.Berbanding jika pelaburan saham,bon atau aset lain seperti properti,kenderaan,yang amat memerlukan masa yang lama untuk ditunaikan.Milikilah emas sekarang sebagai aset mudah tunai..

powergold biz membeli menyimpan menjual emas dinar goldbar 1gram 

 

BUKA MINDA KITA KAWAN-KAWAN…

BERTINDAK SEKARANG!!!!Simpanlah emas walau 1g 1bulan

POWERGOLD adalah platform yang terbaik untuk BELI emas..harga terbaik berbanding pasaran..kalau dalam pelaburan emas tokey lari,dia lari dengan duit kita sekali ( bagi yang tidak jujur ya )..tapi dalam POWERGOLD ini,katalah kalaulah syarikat ditimpa masalah pun,kita tetap untuk sebab emas ditangan kita.

Kalau POWERGOLD bankrup sekali pun,apa yang nak dirisaukan,emas ditangan kita,pusing macam mana pun kita tetap untung..

 Jika korang berminat untuk beli emas walaupun cumalah sekadar beli 1 gram pada setiap bulan, bolehlah hubungi khaty yang merupakan salah seorang agen dari Powergold. Paling rendah pun, belilah SATU gram emas, baru sahaja RM179.00..murahkan,anda mampu memilikinya

Katijah Bnti Tugiman
No HP – 013-6801579 (SMS dan Whassap)
Email – kuningbaiduri@gmail.com

Instag – KHATYAIMAN1

Facebook – khatyaiman


Website promosi – http://www.taukeemas.com/khatyaiman (Untuk rujukan dan perbandingan harga emas)

Harga jualan – RM179 ( 1 gram emas)

Harga ahli/agen – RM159 ( 1 gram emas) – Kalau nak jadi ahli, boleh hubungi khaty ye..
Harga berubah mengikut harga pasaran semasa persatuan emas Malaysia –

 
powergold biz membeli menyimpan menjual emas dinar goldbar 1gram

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..