SHOPBACK : MEMBELI BELAH DI ALAM MAYA SAMBIL MANJANA PENDAPATAN

MEMBELI BELAH ONLINE SAMBIL JANA PENDAPATAN BERSAMA SHOPBACK

Assalamualaikum.

Siapa suka membeli belah secara online? Khaty juga memang salah seorang yang suka membeli secara online. Banyak perkara dapat kita tengok tanpa perlu berkejar masa untuk pergi ke pasaraya. Jimatkan.

Shopback juga lebih kurang seperti medium online shopping yang ada sekarang, cuma apabila bershoping di shopback, kita keluar duit beli barang secara online sambil-sambil itu dapat juga kita menjana kembali pendapatan yang telah kita gunakan. Untungkan.

Korang tahu tak, ada lebih dari 1000 kedai online yang menawarkan pulangan cashback sebanyak 30% apabila kita membeli barang dari kedai online yang sedia ada.

 https://www.shopback.my/?raf=UHwCNI

 

Resepi Masak Lemak Nangka Muda Bersama Daun Salam

Air Tangan Tok : Resepi Masak Lemak Nangka Muda Bersama Daun Salam

Assalamualaikum w.b.t

Betul la kata kiasan, tiada yang setanding sedap melainkan masak mak dan juga masakan tok-tok @ orang lama. Nampak simple sangat, tapi sangat sedap sehingga menjilat jari dan membuatkan anda akan menambahkan lagi selera tanpa di suruh. Masak lemak nangka muda bersama daun salam. Masa pergi umah tok minggu lalu, tengok-tengok tok dah siap masak lemak nangka muda bersama daun salam.
 
Resepi Masak Lemak Nangka Muda Bersama Daun Salam
 

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina


*Sila klik banner diatas untuk join*

Hadiah :
1 x cash voucher dari Premier Clinic
1 x beauty box dari The Face Shop
1 x beauty box dari Missha
1 x beauty box dari Premier Clinic
2 x beauty box dari Skinfood

Tarikh Giveaway : 5 Disember – 15 Disember 2016

Perancangan percutian bersama keluarga Sempena Promosi hujung Tahun Traveloka

Perancangan percutian bersama keluarga


Assalamualaikum w.b.t

Yeay..ayam goreng..eh tetiba nak fefeling upin ipin. Itulah persaaan kalau nak buat plan holiday bersama family. Nak pula kalau ada promosi hujung tahun kan. Ye la, anak-anak dah cuti sekolah, jadi boleh la rancang nak bercuti dengan gembira. Kemana kita ni???

Percutian Keluarga Sempena Promosi hujung Tahun Traveloka

Lazada Online Revolution – Flash Sale & Kod Baucer Diskaun

Assalamualaikum

Berita baik buat kaki shopping online termasuk khaty.Online Revolution dapatkan kod baucer diskaun untuk potongan harga sehingga 95%. Wauuuu. Jangan lepaskan peluang yang ada untuk shopping sempena online revolution. Banyak kedai kedai online akan terlibat mulai 11.11 hingga 12.12.2016

 http://ho.lazada.com.my/SHJMvK

JUS QALBI AL-EHSAN JUS PEMBERSIH KOLESTEROL

Assalamualaikum w.b.t

Baru-baru ini khaty ada terima parcel dari Jus Qlabi Al Ehsan. Bila buka ja parcel, memang bau herba sangat kuat. Jadinya khaty bagi dekat ayah khaty untuk cuba. Sebab khaty sedang mengandung dan masih alah, memang tak sesuai nak ambil jus qalbi ini.

JUS QALBI AL-EHSAN JUS PEMBERSIH KOLESTEROL

Kari kepala ikan nyok

Assalamualaikum
Agak lama tak main masak-masak kat dapur. Nak pula sekarang tak berapa nak sihat, alah masih belum habis. Minggu ni best sikit sebab husband pegi market cari lauk sama. Teringin nak makan ikan katanya.Selalunya pergi ngan anak-anak ja.
Dah dapat menu nak masak hari ni. Kari kepala ikan nyok. Yummy…