Kitsui Woman Secrets - KhatyAiman Kitsui Woman Secrets - KhatyAiman

Kitsui Woman Secrets

khatyaiman | 2/01/2019 03:37:00 pm | 1 Komen

Kitsui Woman Secrets – Rahsia Jamu Wanita

Menjadi seorang wanita, banyak perkara yang sering di fikirkan. Kesihatan, umur, kewangan dan juga orang di sekeliling. Yang sudah berkahwin, akan mencari jalan supaya dirinya sentiasa terbaik untuk pasangannya. Banyak perkara yang perlu di lakukan sehingga kadang kala  seorang wanita mengabaikan masa untuk memberi ruang kepada dirinya sendiri. Kitsui Woman Secrets adalah satu produk yang sesuai dalam membantu mengurangkan masalah dalaman wanita pada masa kini. Jadi tiada alasan untuk mengatakan ‘tidak’ kelihatan cantik dan sihat sepanjang hari.

Mengenai Kitsui Woman Secrets.

Sebenarnya Kitsui bukanlah suatu produk yang di perbuat daripada ubat. Sifatnya juga bukan untuk membantu sakit-sakit kronik.
Produk Kitsui adalah hanya makanan tambahan kita seharian. Kitsui hanya membantu mengimbangkan nutrisi yang berkurangan dari makanan seharian kita semua. 
Produk Kitsui ini terdiri daripada makanan seharian kita contohnya bagi Kitsui Women Secrets, minuman campuran botani, ianya teridir daripada :-
 • Pandan
 • Kacip Fatimah
 • Manjakani
 • Sirih
 • Kolagen

Kelebihan Kitsui Woman Secrets

 • membantu mengurangkan masalah keputihan
 • membantu mengurangkan sakit haid
 • membaiki kitaran haid.
 • menambahkan tenaga badan.
Cara pengambilan Kitsui Woman Secrets

Ianya sangat mudah kerana Kitsui Woman Secrets di datangkan dalam bentuk paket . Ambil 1 paket dan campurkan ke dalam 150ml air suam, kemudian goncangkan sehingga larut. Selepas itu kena minum serta merta. Jangan lupa untuk minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk mendapatkan kesan yang baik.
Kitsui Woman Secrets ini juga bukan semua boleh ambil. Bagi ibu yang mengandung atau sedang menyusu, sedang mengambil ubat atau ada alahan, sila pastikan anda merujuk dahulu kepada doktor atau penasihat perubatan sebelum mengambil produk ini. 
Cara pembelian Produk Kitsui Woman Secrets.
Bagi anda yang berminat untuk mencuba Produk Kitsui Woman Secret ini, boleh dapat kan di farmasi yang sah seperti Watson & Guardian. Awas ya, jika anda beli selain watson dan guardian, ianya adalah fake. Atau pun juga boleh terus ke laman web HQ Kitsui /  Shopee @ Lazada . Harga Sekotak RM38.80 dan mempunyai 15 paket kesemuanya.

Untuk maklumat lanjut boleh rujuk ke :-

Website : www.kitsui.com.my
Facebook : kitsuimy
Instagram : kitsuimalaysia

Selamat mencuba. #1 jenama terunggul di hati pengguna.

1 comment:

 1. numpang promo ya gan
  kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
  ditunggu ya di dewapk^^^ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ :*

  ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com