Mask The Forest Beauty Jenama Yang Diiktiraf Terbaik Di Taiwan - KhatyAiman Mask The Forest Beauty Jenama Yang Diiktiraf Terbaik Di Taiwan - KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

Mask The Forest Beauty Jenama Yang Diiktiraf Terbaik Di Taiwan

khatyaiman | 7/08/2020 02:00:00 pm | 3 Komen
#The Forest Beauty 
 https://www.sister.com.my/collections/brands/forest-beauty/?ref=khatyaiman

Setelah hampir 100 tahun, jenama The Forest Beauty telah berjaya mengekalkan kedudukan nya 3 terbaik  “Authentic Word of Mouth” dalam senarai URCosme’s. Mask Taiwan ini yang dikenali dengan Jenama Forest Beauty juga telah terpilih Taiwan’s Watsons Health, Wellness & Beauty Award.

Tambahan pula, 5 mask Forest Beauty telah dicalonkan untuk Pure Beauty Global Awards 2020, juga dikenali sebagai “Oscar” Kecantikan Global. Forest Beauty’s Pore Minimizing & Oil Control Mask memenangi kategori Rawatan Kulit Terbaik . Forest Beauty disokong oleh lebih daripada 100 selebriti, pelakon, pelakon, dan Pakar Kecantikan Taiwan. Mereka menyedari keberkesanan, hasil dan kualiti produk penjagaan kulit Forest Beauty, yang membawa kepada ribuan cadangan positif melalui Instagram dan Facebook mereka. Semua produk “Forest Beauty” dihasilkan oleh ISO & GMP yang diperakui kilang di Taiwan.

#24k Gold & Collagen Wrinkles EYE MASK
 https://www.sister.com.my/collections/brands/forest-beauty/?ref=khatyaiman

Mask :  Foil Mask
Formula – Daun Emas Kolagen Asid Hyaluronik
** Melembutkan dan melembapkan kulit
sekitar mata
** untuk lingkaran gelap mata / mata sembab
Mengurangkan  kedutan, tanda penuaan untuk kulit yang kelihatan lebih tegang dan kulit yang lebih sekata.
 
Mata mempunyai kulit yang paling nipis, Melanin mudah dipamerkan. Agar sesuai dengan wajah semua orang, jadi ianya dibentuk sesuai mengikut lingkaran bawah mata.


#Edelweiss+ Long-Lasting Hydrating Mask

Mask – Tencel
Formula – Ekstrak tumbuhan
Formula unik yang diperbuat dengan tanaman
kepekatan, ceramida, 3D
perisai perlindungan pencegahan dan peptida. 
Melawan kedutan dan memberikan kesan penghidratan yang tahan lama untuk  menjadikan kulit bersinar sepanjang hari. 
Selain itu,mask ini mengoptimumkan solekan agar tahan lebih lama.


#Luxurious Golden Foil Royal Jelly Advanced Hydration Mask 

Mask – Foil Mask
Formula – Royal Jelly Peptide 
Royal Jelly Pentapeptide: Peptida ini dimasukkan ke dalam sistem yang menhasilkan kelembutan berdasarkan pada shea butter untuk memastikan ketersediaan bio dan hasil pertumbuhan semula kulit yang terbaik.
Ginseng & Madu: Menyuburkan dan mengimbangkan untuk menenangkan dan menyegarkan kulit kering atau kulit sensitif..
Asid Hialuronik (Jepun): Membuatkan kulit merasa lembap dan terhidrat.
Calendula Organik: Membantu menenangkan dan menghidrat.
Hydratyl LS-8453: mengekalkan tahap kelembapan agar tahan lama.


#Pore Minimizing & Oil Control Mask

Mask – 100% Korea Non-Bleached Cotton
Formula – Lime Pearl AF (caviar lime extract from the Australian rainforest), U-fermented SVB (high concentration of vitamin Bs complex), Miniporyl (red clover flower extract), Sebocytine (extracted from wild rose berries, “rosa canina”), and multi HA.
Formulasi ini dapat mengoptimumkan permukaan kulit yang lebih muda dan lebih sihat dengan cara yang selamat dan berkesan. Ia secara beransur-ansur dapat menghilangkan kulit yangtidak adil dengan mengelupas kulit secara lembut sambil memperbaikinya pada masa yang sama.
Menggabungkan mask dan serum, ia dapat merawat dan mencegah jerawat secara berperingkat dengan mengurangkan jumlah pengeluaran serum. Lebih-lebih lagi, ia dapat memperbaharui epidermis dengan lembut dan menghidrat kulit dengan hanya 15 minit penggunaan. 
 
Reka bentuk sachet mask merangkumi gambar indah kontemporari, yang direka oleh Daniel Wong, pereka fesyen terkenal yang bekerja untuk Alexander Mcqueen, merancang kasut untuk landasan dan koleksi khas.
 
Dia juga bekerja sebagai pereka cetakan untuk Versace House yang sangat prestij. Terinspirasi oleh bunga semanggi merah dan bahan lain dari topeng ini, Daniel Wong telah merancang sachet mod Pore Minimizing & Oil Control Mask yang mengagumkan ini à la, menjadikannya bersinar glamor dalam Pure Beauty Global Awards 2020Ini merupakan salah satu mask yang mendapat anugerah Pure Beauty Global Award. Memang terbaik sangat sebab apabila dah seharian kerja kan, kena aircond, memandu, memasak . Semua rasa penat itu akan reda sabaik sahaja anda menggunakan mask ini. Bau dia wangi juga tau.

 https://www.sister.com.my/collections/brands/forest-beauty/?ref=khatyaimanBerita baik anda semua kerana  Forest beauty telah memasuki pasaran Malaysia. jadi apa tunggu lagi, jika anda berminat untuk dapatkan mask yang sangat bagus ini, sila kli Forest Beauty dan jangan lupa untuk masukkan kod FORESTB5′ untuk nikmati diskaun sebanyak 5% apabila anda berbelanjan mask. Selamat mencuba.

3 comments:

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com