Menjamu slera di awan - KhatyAiman Menjamu slera di awan - KhatyAiman

Menjamu slera di awan

khatyaiman | 9/07/2015 02:00:00 pm | 6 Komen
Assalamualaikum w.b.t

Dinner in the Sky Malaysia

 
Datuk Siti Nurhaliza, Datuk Lee Chong Wei juga telah merasai pengalaman tersebut..anda.. 

Kali pertama melihat restoran ini di Majalah 3 di TV3.Seronok kah makan di tempat yang terapung begitu??Bagi khaty yang memang takut akan ketinggian, memang hanya akan melihat dari jauh sahaja, kalau ada yang mengajak pun sudah pasti khaty akan menolak. Rasanya mungkin khaty akan pengsan sebelum naik lagi. Akan tetapi,bagi mereka yang menyukai cabaran dan tidak kisah akan harga yang di tetapkan, pastinya ianya menjadi suatu kenangan yang amat bermakna.
   

Malaysia will be the FIRST country in South East Asia to host the experience, in the heart of Kuala Lumpur, promising an amazing view of the iconic Petronas Twin Towers and KL Tower. The product is so unique and exclusive that apart from the locals, we are expecting many international visitors. More details below:
  Date: 1st – 30th of September 2015 (1 Month Event with 4 dinners daily)
  Venue: Menara Kuala Lumpur Carpark
 
Time:
 

 • Dinner 1, 6:00 pm
 • Dinner 2, 7:30 pm
 • Dinner 3, 9:00 pm
 • Dinner 4, 10:30 pm
 • Sumber dinnerinthesky




 Melihat wajah Erra sudah tahu bahawa ketinggian itu telah menggayatkan dia..
 Sebelum anda di bawa naik keatas, anda akan diikat ke kerusi abah-abah istimewa dan akan dinaikkan sehingga 50 meter di atas tanah. Kerusi berputar untuk membiarkan pengunjung pulih untuk melihat pemandangan bandar yang indah. Platform makan malam khas adalah 5 meter struktur x 9 meter yang hanya mempunyai meja, kerusi dan platform bekerja untuk kakitangan untuk berkhidmat kepada makanan anda. Seramai 22 orang dalam satu masa akan dihidangkan semasa makan malam di awan.
 
 
Harga bagi setiap orang? RM599 dan ia tidak boleh dikembalikan,jika cuaca tidak baik, anda akan dipindahkan dalam rumah sebagai kontingensi.Dinner in the sky ini di lanjutkan lagi sehingga penghujung September

Kepada yang merasakan ingin merasai pengalaman seperti datuk siti nurhaliza dan erra fazira, boleh la pergi dapatkan tiket nya. Semoga anda semua gembira.

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

6 comments:

 1. upah SA 5000 pun SA x nak naik de….

  ReplyDelete
 2. cik nor xnaik rasanya..gayat..huhu

  ReplyDelete
 3. tak makan sebab takut 🙂

  ReplyDelete
 4. best mmg best..
  tapi harga dia tu tak berapa best.
  hehehe..
  pikir banyak kali gak tu nk makan situ.

  ReplyDelete
 5. kalu harga mahal mcm tu baik buat sedekah korban aje

  ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com