April 2022 - KhatyAiman April 2022 - KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

Muat Turun Marrybrown Apps Untuk Nikmati Diskaun 40%

khatyaiman | 4/26/2022 09:03:00 am | 0 Komen

 Assalamualaikum semua.

Dah hujung-hujung bulan puasa kan, dah tepu pasal menu. Anak-anak pula asyik merungut menu lain tak ada ka mak? Jadinya, apabila dok ternampak ramai yang viral kata terutama kat twitter pasal app Marrybrown bagi banyak diskaun, boleh la nak cuba juga untuk tukar selera kan.


Apabila anda dah selesai muat turun di playstore masing-masing, anda akan terus nampak info dari pihak marrybrown. Untuk hari ini, khaty dah ada beberapa menu yang khaty dan anak-anak nak makan untuk berbuka. 
Waktu ini lah yang anda akan dapat nikmati deal app sebanyak 40% tu, dalam senarai menu tu kan, dah ada harga yang anda akan perlu bayar sahaja. Jangan risah, anda boleh membayar semua menu yang anda ‘redeem’ menggunakan satu resit sahaja.






Ini lah beberapa langkah mudah untuk anda pilih menu yang anda ingin ‘redeem’. Yang pastinya menu semua sedap. Anak-anak yang paling seronok sebab boleh berbuka puasa di luar. Lain sikit suasana berbuka kan.





Kepada anda yang nak cuba sangat digalakkan. High recommended. Jangan lepaskan peluang untuk ‘redeem’ deal apps 40% tau. Perkara yang baik khaty kongsikan untuk semua agar kita dapat nikmati ganjaran nya bersama-sama. 

Layari laman web https://marrybrown.com/ untuk info lanjut. Selamat mencuba semua. 













KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com