December 2022 - KhatyAiman December 2022 - KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

PRODUK TERBARU DARI SYAHIRAH KOREAN SECRET.

khatyaiman | 12/30/2022 03:53:00 pm | 0 Komen

PRODUK TERBARU DARI SYAHIRAH KOREAN SECRET.

Asslammualaikum.

Sejak jadi rider pergi dan balik kerja, dok perasan kulit wajah nampak sebam, kusam dan makin kering pula. No no no. Kena bertindak ni. Jadi, baru-baru ni khaty ada cuba produk terbaharu dari SYAHIRAH, WHITE GLOW BRIGHTENING ESSENCE ini adalah rangkaian produk Korean Secrets SYAHIRAH Alhamdulillah, setelah  mencuba produk terbaru dari Syahirah iaitu SYAHIRAH KOREAN BEUATY. Ternyata sangat serasi dengan muka sebab apabila dan sapu di muka, sangat lembab dan cepat meresap. 


SYAHIRAH KOREAN BEUATY ini di formulasikan dengan Jeju Green Tea Extract yang tinggi dengan Vitamin B5 dan Hyaluronic Acid, Essence yang sangat nipis dan ringan ini mengelakkan kulit dari kering dan menggantikan kulit wajah menjadi lembab dan lembut.



Jangan risau sebab SYAHIRAH KOREAN BEUATY mempunyai sijil HALAL yang boleh digunakan tanpa ragu-ragu. Rasai pengalaman untuk mendapatkan kulit wajah yang lembut dengan bahan yang tinggi kualiti dari Pulau Jeju di Korea. Ini juga membuatkan kulit wajah kelihat berseri-seri macam artis korea .


Selepas seminggu cuba dah nampak kesan. Kulit wajah jadi terasa lembab, tak kering, nampak la berseri tau walaupun tanpa makeup. Nampak tau glowing kat wajah, walaupun kat luar bangunan, masih kekal lembab. Bahan yang digunakan pun Diformulasi dari bahan aktif seperti ekstrak Cherry Blossom yang bertindak untuk mencerahkan kulit yang kusam dan membantu mencerahkan tompok gelap diwajah.  


SEBELUM PENGGUNAAN

SELEPAS 1 MINGGU 

Selain itu, Vitamin B3 juga esktrak Bunga Teratai Jeju membantu membaiki tona kulit wajah dan mencerahkan kulit wajah. Ianya juga telah diuji secara dermatologi yang mana memang membantu seperti:-

✅Memperbaiki 100% tekstur kulit
✅56% memperbaiki kulit yang rosak
✅42% melembabkan kulit yang kering
Nak tau info lanjut, boleh layari www.syahira.com

#SyahiraKoreanSecret
#WhiteGlow
#Hydrasoft
KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com