lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

 

Wednesday, 26 December 2018

San Francisso Coffee Wave 2 Win Contest

San Francisso Coffee Wave 2 Win Contest


Hai semua. Siapa peminat kopi terutamanya Sanfrancisso Coffee. Ada berita gembira di mana apabila anda belanja RM30 dengan menggunakan debit card pay wave, anda berpeluang untuk menyertai peraduan WAVE 2 WIN dari San Francisso Coffee dan mana tahu boleh menang hadiah yang mana bernilai sehingga RM225000. Seronok kan. 
Anda boleh gunakan mana-mana kad debit yang boleh menggunakan bayaran secara pay wave di outlet San Francisso Coffee yang berkenaan.


Contoh khaty telah menggunakan kad debit Maybank, jadi setiap menu yang khaty pilih ada diskaun yang telah di tetapkan, lagi banyak untung kan. Setelah dapat resit bayaran, staff San Francisso Coffee akan cop di bahagian belakang resit untuk di isi bagi menyertai peraduan tersebut. Ingat ya kena belanja sebanyak RM30 dan ke atas. Isi di situ dengan segara sebab kena masukkan borang peraduan ke dalam kotak yang disediakan. Bayangkan kalau dah bawa balik, nak pergi semula mesti ambik masa kan.


Ini adalah antara menu yang khaty ambil . Menu yang khaty pertama kali cuba adalah kek dan juga spagethi. Minuman tersebut dan cuba sebelum ini dan ternyata kalau datang lagi ke San Francisso Coffee mesti wajib ambil Hazelnut Latte . Sangat sedapKepada anda jangan lupa untuk mneyertai peraduan ini. Alang-alang kalau dah sampai ke San Francisso Coffee, apa lagi. Jom sertai peraduan ini. Ianya bermula 5/11/2018 sehingga 28/02/2019. Maklumat lanjut boleh layari

Blog :sfcoffee
Ig : SFcoffee
Fb : SFcoffee

Selamat menjamu selera.

2 comments: