January 2017 - KhatyAiman January 2017 - KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

Sebab Mengapa Kita Di Larangan Menggantung Gambar Perkahwinan Di Rumah

khatyaiman | 1/26/2017 07:06:00 am | 12 Komen
Assalamulaikum w.b.t

Gambar merupakan suatu memori atau kenangan yang disimpan untuk kenangan di masa hadapan. Biar canggih atau moden macam sekalipun anda mengambil gambar,ianya tetap kena di abadikan di dalam bingkai atau album supaya ianya mudah untuk di lihat kembali. Apatah lagi kalau rumah tu kita bina sendiri dengan pengorbanan suami isteriTextual description of firstImageUrl

RESEPI PALING MUDAH ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG

khatyaiman | 1/13/2017 10:00:00 am | 5 Komen

RESEPI PALING MUDAH ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG BERSAMA TOMATO

Assalamualaikum w.b.t

Masak memasak bukan kerja mudah. Nak fikir menu pun cukup lah, kadang- kadang sampai terfikir masak je la apa pun janji perut kenyang. Boleh ja kan, tetapi apabila ada anak-anak, kena kira juga selera bebudak. 

Asam pedas. Bukan semua orang suka. Suami khaty agak kurang gemar sebab dia kata macam kosong ja. Lagi baik buat sambal tumis. Tetapi anak ke dua khaty fahim memang suka sangat asam pedas nak lagi dengan ikan kembung. Layan kan aja la. Untuk bapak nya goreng ayam ja makan dengan kuah asam pedas.

RESEPI PALING MUDAH ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG BERSAMA TOMATO

Textual description of firstImageUrl

Wajah Baru Tea By_Myna Lebih Exclusif

khatyaiman | 1/12/2017 10:00:00 am | 0 Komen

Tea By-Myna menggunakan kotak yang lebih kemas dan nampak exclusif

Assalamualaikum w.b.t

Lama tak update pasal tea by-myna. Sampai dah tukar guna kotak pun tak sempat nak update. Wajah baru te by-mya ini dah pun di gunakan sejak september 2016 lagi. Ramai yang begitu teruja dengan paket kotak yang tea by_myna yang baru ini. Lebih kemas dan exclusif. 


Paling best tak perlu nak asingkan lagi free gift sebab dalam kotak tea by_myna memang dah tersedia free gift tersebut. Ada yang dapat fruitytox dan blooming tea. Ianya sejenis bahan-bahan semulajadi yang pastinya baik untuk kulit.

 www.instagram.com/by_khaty9

 
Textual description of firstImageUrl

Bateri kereta kong – bateriku.com ada penyelesaian

khatyaiman | 1/11/2017 11:03:00 am | 1 Komen

Bateriku.com – Penghantaran & Pemasangan Bateri Kereta Percuma

Assalamualaikum w.b.t

Zaman sekarang boleh di katakan kebanyakan orang ada kereta. Khaty sendiri ada kereta, tetapi lewat la sebab dah kerja baru mampu beli kereta. Biar kecil comel asalkan ianya bergerak.

Dah pakai kereta, macam-macam benda kena tau. Tahu sikit-sikit pun jadi la dari tak tahu langsung. Tetapi bila nak pergi kerja ka, tengah bercuti ka atau pun ke mana saja la, tetiba kereta tak boleh nak di hidupkan. Mau tak kacau. Nak minta tolong dengan siapa ni???

Mujur ada yang cadangkan servise bateriku.com, katanya mudah cepat dan percuma. Best kan.

Bateri.com - Penghantaran & Pemasangan Bateri Kereta Percuma Bateri kereta kong - bateri.com ada penyelesaian

Textual description of firstImageUrl

SHOPBACK : MEMBELI BELAH DI ALAM MAYA SAMBIL MANJANA PENDAPATAN

khatyaiman | 1/10/2017 01:14:00 pm | 0 Komen

MEMBELI BELAH ONLINE SAMBIL JANA PENDAPATAN BERSAMA SHOPBACK

Assalamualaikum.

Siapa suka membeli belah secara online? Khaty juga memang salah seorang yang suka membeli secara online. Banyak perkara dapat kita tengok tanpa perlu berkejar masa untuk pergi ke pasaraya. Jimatkan.

Shopback juga lebih kurang seperti medium online shopping yang ada sekarang, cuma apabila bershoping di shopback, kita keluar duit beli barang secara online sambil-sambil itu dapat juga kita menjana kembali pendapatan yang telah kita gunakan. Untungkan.

Korang tahu tak, ada lebih dari 1000 kedai online yang menawarkan pulangan cashback sebanyak 30% apabila kita membeli barang dari kedai online yang sedia ada.

 https://www.shopback.my/?raf=UHwCNI

 
KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com