SPAKLEAN | COLLAGEN SCALP SHAMPOO & TREATMENT - KhatyAiman SPAKLEAN | COLLAGEN SCALP SHAMPOO & TREATMENT - KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

SPAKLEAN | COLLAGEN SCALP SHAMPOO & TREATMENT

khatyaiman | 12/08/2019 08:00:00 am | 3 Komen

BELAI RAMBUT DENGAN PRODUK TERBARU DARI SPAKLEAN | COLLAGEN SCALP SHAMPOO & TREATMENT

Spaklean menapak lagi satu aras di mana mereka telah mengeluarkan produk yang sesuai untuk penjagaan rambut. Spaklean collagen scalp shmapoo dan spaklean collagen treatment. Spaklean  collagen scalp shampoo dan spaklean collagen treatmentdatang nya dari Negara Korea. Kebiasannya produk yang datang nya dari Negara Korea mempunyai nilai unik yang tersendiri. Setiap bahan yang digunakan memang mempunyai kesan yang berbeza. Bagi khaty produk dari Korea kalau dapat memang senyum sampai ke telinga . Sooho Global jika di baca mempunyai pengalaman mengenai dunia farmasi yang luas. Jadi meraka bertindak untuk bekerjasama dengan pengeluar utama Spaklean Amazing Nano Collagen di Korea bagi memasarkan produk ini ke Negara Asia seperti Malaysia.
BELAI RAMBUT DENGAN PRODUK TERBARU DARI SPAKLEAN | COLLAGEN SCALP SHAMPOO & TREATMENT
500ml/$45


Spaklean  collagen scalp shampoo mengandungi bahan-bahan organik dan bahan-bahan semula jadi yang dipatenkan serta kolagen hidrolisis yang meningkatkan kehilangan rambut dan kelemumur. Bahan-bahan yang digunakan mempunyai kekuatan dan tugasan yang tersendiri buat kebaikan rambut dan kulit kepala. 
  
BELAI RAMBUT DENGAN PRODUK TERBARU DARI SPAKLEAN | COLLAGEN SCALP SHAMPOO & TREATMENT
EWG HIJAU  Semua ramuan bahan dalam julat Hijau EWG Kulit Dalam Pangkalan Data.

BEBAS silikon, sulfat dan pengawet.

HYDROLYZED COLLAGEN Kolagen yang menyerap dengan pantas dan  molekul yang lebih kecil berfungsi untuk menguatkan lagi setiap helaian rambut dan folikel dalam membantu mengurangkan keguguran dan rambut bercabang.

PURE MEDI Bahagian kosmetik yang dipatenkan berasal dari Salicornia Herbacea dan Phragmites Communis dimana bertujuan mempromosikan pengeluaran kolagen dan  penuaan serta penghidratan kulit kepala dan rambut. Selain itu, ianya juga baik untuk rambut dan kulit kepala yang terdedah oleh pelbagai rawatan kimia.

BAHAN-BAHAN SEMULAJADI DAN ASLI Ecocert dan COSMOS yang disahkan Minyak dan air Hinoki Cypress, JUGA dikenali sebagai sumber semulajadi antimikrob / agen antikulat, dapat membantu meningkatkan pertumbuhan rambut. 24 ekstrak semulajadi, protein dengan kompleks propolis dan 2 bahan dipatenkan (WhiteKera SM / PURE MEDI) berfungsi secara semulajadi membantu mengurangkan keguguran rambut dan memperbaiki penampilan keseluruhan rambut.

MINYAK SEMULAJADI Bebas dari sebarang bahan kimia sintetik.

DECYL GLUCOSIDE Surfaktan semulajadi sesuai untuk kulit kepala sensitif, mencipta gelembung lembut dan halus yang membersihkan kulit kepala dan rambut tanpa oilih kasih.

Ambil dalam tiga tekanan daripada botol tersebut dan sapukan pada rambut basah. Ratakan ke seluruh rambut dan kulit kepala. Buih sangat banyak dan baunya sangat harum umpama berada di spa. Hilang stress yer awak semua. Kemudian bilas dengan air bersih.

Spaklean Collagen Treatment

BELAI RAMBUT DENGAN PRODUK TERBARU DARI SPAKLEAN | COLLAGEN SCALP SHAMPOO & TREATMENT
Selepas menggunakan Spaklean  collagen scalp shampoo,anda harus meneruskan steo yang seterusnya dengan menggunakan Spaklean Collagen Treatment. Nama nya sahaja sudah berbunyi merawat, jadi jangan tinggalkan nya jika mahu rambut anda cantik, sihat dan bertambah banyak. Antara beberapa manfaat yang  boleh didapati dari khasiat Spaklean Collagen Treatment ini:-
MANFAAT Hypoallergic adalah memberi pembersihan yang mendalam pada rambut dan kulit kepala. 
Meningkatkan pertumbuhan rambut yang lebih sihat & banyak, 
Anti-penuaan pada kulit kepala, Pengurangan rambut gugur, 
Peningkatan penampilan keseluruhan rambut.

Ianya juga adalah sangat sesuai untuk rambut kering dan kusam. Minyak Pracaxi, dipanggil silikon semulajadi, dan kolagen Hydrolyzed memberikan gloss dan kelembapan kepada rambut. Olive Surfactant pula berasaskan tumbuhan membantu meningkatkan penyerapan pelbagai nutrien.Penyerapan Cepat.Ringan

Selepas mencuci, keluarkan air yang berlebihan daripada rambut. Guna jumlah yang sesuai. Urut dari kawasan yang rosak untuk berehat dari rambut secara merata. Biarkan selama 1 minit dan bilas dengan teliti.

* pengalaman khaty sendiri, sangat menyukai Spaklean collagen scalp shmapoo dan spaklean collagen treatment sebab ianya sangat sesuai untuk menghilangkan stress, mengurangkan rambut gugur, kelumumur kurang dan yang best boleh guna hari-hari sebab berkonsepkan ala-ala spa. ( khaty guna 2 hari sekali ) bau shampoo boleh membuatkan anda berada lama di bilik air tau. Jadi selamat mencuba.*

Jika anda mahu info lanjut, Boleh layarinya di :-

WEBSITE  INSTAGRAM |  FACEBOOK  | YOUTUBE


3 comments:

 1. Menarik. First time dengar. Boleh dicuba nanti. Tapi, nak tahu berapa harganya.

  ReplyDelete
 2. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
  Kesempatan Menang Lebih Besar,
  || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

  ReplyDelete
 3. This is very educational content and written well for a change. It's nice to see that some people still understand how to write a quality post! On Pictame2, we created 'Trending Now' and 'Hot Users' pages and also related users suggestions for you to discover the most exciting users on Instagram.

  ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com