October 2018 - KhatyAiman October 2018 - KhatyAiman

SUMBER AYU 3X WHITENING PEARLY WHITE untuk pencerahan dan kesegaran feminin wanita

khatyaiman | 10/31/2018 11:24:00 am | 5 Komen

Memperkenalkan SUMBER AYU 3X WHITENING PEARLY WHITE untuk pencerahan dan kesegaran feminin wanita

Pernahkah anda tertanya-tanya, mengapa kulit di sekitar kawasan intim anda lebih gelap berbanding kawasan kulit badan yang lain? Sudahkah anda mencuba pelbagai kaedah yang berbeza untuk mencerahkan warna kulit di kawasan intim anda tetapi belum ada yang berkesan?

Manjakan Diri Di Eco Wellness Sanctuary

khatyaiman | 10/29/2018 05:00:00 am | 4 Komen

Manjakan Diri Di Eco Wellness Sanctuary Pulau Pinang

Hai semua. Rasa sangat seronok dan lega apabila dapat manjakan diri  di Eco Wellness Sanctuary Organic Family Wellness Spa di tengah bandar yang sibuk dan moden Pulau Pinang. Sebagai wanita, kesihatan menyeluruh tidak kira luaran atau dalaman harus di jaga. Walau sibuk sangat sekalipun curi sedikit masa untuk diri sendiri. Jadi tidak salah kiranya anda singgah di Eco Wellness Sanctuary Organic Family Wellness Spa untuk menyegarkan kembali tubuh yang lesu dan penat akibat tuntutan tugas harian.

Resepi Puding Madu Tiga

khatyaiman | 10/25/2018 08:00:00 am | 5 Komen

Resepi Puding Madu Tiga

Hai semua. Hari ini khaty nak kongsi pasal satu kuih yang baru khaty belajar dengan makcik khaty yang memang super duper hebat kalau bab masakan mahupun kuih muih serta kek. Puding madu tiga. Macam cerita Madu Tiga pula. Katanya kuih baru. Macam mana rupa kuih tersebut. Apa rasanya? Mari kita lihat resepi Puding Madu Tiga ini.
 

The Upcoming Greatest Star in Nasdaq ~ Cannis

khatyaiman | 10/24/2018 08:48:00 am | 1 Komen

The Upcoming Greatest Star in Nasdaq ~ Cannis”

(Sunday, 21 Oct 2018) Cannis mobile APP accumulated hundred thousand of users in less than two months time, forming a new APP trend, and is bound to become the upcoming greatest star in Nasdaq, United States.
 

Tips Membeli Daging Segar Dan Elok

khatyaiman | 10/17/2018 08:00:00 am | 8 Komen

Tips Membeli Daging Segar Dan Elok Khas Nya Buat Para Suami.

Hai semua. Kalau sebut pasal daging memang macam-macam keluar di fikiran. Dah tentulah nak cari daging yang segar dan elok kan. Buat para wanita /surirumah (kebanyakannya) tidak menjadi sebarang masalah untuk memilih, tetapi buat anda para suami yang budiman di mana yang jarang-jarang membeli daging segar dan elok tetapi diberikan tugas untuk mencarinya. Mahunya tak garu kepala yang tidak gatal itu. Mahunya di buka google untuk tengok tips mencari daging segar dan elok. Buat la apa pun yang penting dapat daging yang betul.
 
 

Fernleaf Dibuat Dengan 100% Susu Dari New Zealand

khatyaiman | 10/13/2018 01:52:00 pm | 4 Komen

Fernleaf Dibuat Dengan 100% Susu Dari New Zealand

Hai semua. Suatu ketika dahulu semasa kecil, susu adalah minuman yang paling rapat dengan kita. Selepas itu, apabila sudah masuk ke sekolah juga, pemberian susu masih diteruskan untuk memastikan setiap murid membesar dengan lebih kuat dan sihat. Sehingga dewasa kita ambil juga minuman susu untuk kesihatan diri. Dilihat di Malaysia jenama Fernleaf Dibuat Dengan 100% Susu Dari New Zealand ini telah berada di Malaysia sejak 30 tahun dulu, ternyata khasiat tenusu yang terbaik dari ladang New Zealand ini sentiasa menjadi pilihan kita semua.Harga fernleaf pun berpatutan. Mampu milik.
 
Textual description of firstImageUrl

Herba & Rempah McCormick Berwajah Baharu

khatyaiman | 10/12/2018 10:33:00 am | 3 Komen

Herba & Rempah McCormick Berwajah Baharu


PETALING JAYA, 10 Oktober 2018 – Rakyat Malaysia di seluruh negara akan dipersembahkan dengan wajah baharu bagi rempah kegemaran mereka di rak-rak kedai apabila McCormick, pengeluar herba dan rempah yang terkenal di dunia, menyuntik nafas segar ke dalam rangkaian produknya dengan pembungkusan terkini yang lebih menarik dan bergaya.
Herba & Rempah McCormick Berwajah Baharu
McCormick's trendy new packaging for its herbs, spices and seasonings lives up to the brand's promise of bringing consumers fresh, delicious flavors in every dish.

Domino’s Pizza & Pepsi Black Memberi Ganjaran dengan Hadiah Bernilai RM130,000 kepada Pelanggannya

khatyaiman | 10/11/2018 02:19:00 pm | 1 Komen

Domino’s Pizza & Pepsi Black
Memberi Ganjaran dengan Hadiah Bernilai RM130,000 kepada Pelanggannya
Hadiah Utama Honda City Untuk Direbut

SHAH ALAM, 9 Oktober 2018 – Nikmati pizza Domino’s kegemaran anda yang dipadankan bersama Pepsi Black tanpa kalori semestinya tidak akan pernah mengecewakan. Domino's Pizza telah bekerjasama bersama rakan kongsi syarikat perniagaan minuman, iaitu Etika dalam menjayakan satu peraduan baharu yang menarik buat semua pencinta pizza yang menawarkan peluang untuk memenangi hadiah bernilai lebih daripada RM130,000!

Festival Makanan Kanak-kanak Sihat Ayam Brand™ Didik Tentang Pilihan Makanan yang Lebih Sihat

khatyaiman | 10/10/2018 04:10:00 pm | 0 Komen

Festival Makanan Kanak-kanak Sihat Ayam Brand™ Didik Tentang Pilihan Makanan yang Lebih Sihat

Georgetown, 9 Oktober 2018 Malaysia dinamakan sebagai sebuah negara yang mempunyai kadar obesiti paling tinggi dalam kalangan kanak-kanak dan dewasa di ASEAN dengan 23.7% daripada mereka mengalami masalah obes.
 

GRABEAN | BERBELANJA TANPA SEMPADAN DENGAN PERSONAL SHOPPER

khatyaiman | 10/05/2018 05:00:00 pm | 0 Komen

GRABEAN | BERBELANJA TANPA SEMPADAN DENGAN PERSONAL SHOPPER

"Your Preferred Global Personal Shopper"
Hai semua. Pernah tak anda impikan anda akan membeli barang dari luar negara yang memang susah nak dapat, atau mungkin pernah pergi melawat tetapi bila balik malaysia teringin sangat nak beli tanpa perlu dikenakan cas penghantaran yang mahal, barang yang terjamin kualiti nya serta selamat sampai kepada anda. Yang paling penting anda boleh membuat tawaran harga untuk setiap item/produk yang anda inginkan. Khaty nak rekomen GRABEAN buat anda yang suka sangat membeli belah produk dari luar negara. Kenapa Grabean? Nanti khaty huraikan.
 

PELANCARAN KEMPEN JOM BERZAKAT @ zakat.com.my

khatyaiman | 10/05/2018 11:46:00 am | 2 Komen

PELANCARAN KEMPEN JOM BERZAKAT @ zakat.com.my


Pusat Pungutan Zakat-MAIWP (PPZ-MAIWP) melancarkan satu kempen khas bagi pembayaran zakat melalui Portal PPZ-MAIWP iaitu Jom Berzakat @ zakat.com.my yang berlangsung mulai 1 Ogos hingga 31 Oktober 2018 (3 bulan).
 
KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com